Jope Icepeak Bixby

219.00

Jope Icepeak Bixby

Icepeak meeste jope. Tavaline suurus. Pehme sisekrae. Kapuutsil on kaks erinevat reguleerimisvõimalust. Eemaldatav kapuuts. Elastsed sisemised kätised. Kaks vetthülgavate lukuga esitaskut. Sisemine tasku. Topelttuule nimekiri. Reguleeritav alläär. Laiendatud ja kaitsev seljaäär. Veesammas 10 000 mm. Hingavus 5000 g\m2\24h. Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta

Tootekood: 56083563/990 Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Jope Icepeak Bixby

Icepeak meeste jope. Tavaline suurus. Pehme sisekrae. Kapuutsil on kaks erinevat reguleerimisvõimalust. Eemaldatav kapuuts. Elastsed sisemised kätised. Kaks vetthülgavate lukuga esitaskut. Sisemine tasku. Topelttuule nimekiri. Reguleeritav alläär. Laiendatud ja kaitsev seljaäär. Veesammas 10 000 mm. Hingavus 5000 g\m2\24h. Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta. A.W.S. Toote ACTIVE disainis on erilist tähelepanu pööratud funktsionaalsusele ja mugavusele, mistõttu toode sobib nii aktiivseks kui lõdvestunud liikumiseks. Polsterdus on udusulgede imitatsioon, mis tagab tõhusa soojusisolatsiooni, kuid tundub kerge. Valmistatud kahekihilisest kangast, mille veekindel membraan on kombineeritud funktsionaalse materjaliga. Kahes suunas veniv materjal suurendab liikumisvabadust. Kanga pind on vetthülgav. Tõesti soe täidis.

100% polüester
Polsterdus on udusulgede imitatsioon, mis tagab tõhusa soojusisolatsiooni, kuid tundub kerge.
A.W.S. Toote ACTIVE disainis on erilist tähelepanu pööratud funktsionaalsusele ja mugavusele, mistõttu toode sobib nii aktiivseks kui lõdvestunud liikumiseks.
Kanga pind on vetthülgav.
Kahes suunas veniv materjal suurendab liikumisvabadust.
Valmistatud kahekihilisest kangast, mille veekindel membraan on kombineeritud funktsionaalse materjaliga.
Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta.

Lisainfo

Toode on saadaval suurustes

50

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jope Icepeak Bixby”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga