Jope Icepeak Keystone JrT

119.00

Jope Icepeak Keystone JrT

Icepeak pikk jakk tüdrukule. Pehme sisekrae. Siseküljel soonikkoes mansetid. Praktilised taskud. Tõmblukus lõuakaitse. Allääres lõhikud. Logo märk. Veesammas 10 000 mm. Hingavus 5000 g\m2\24h. Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta. A.W.S. Toote ACTIVE disainis on erilist tähelepanu pööratud funktsionaalsusele ja mugavusele, mistõttu toode sobib nii aktiivseks kui lõdvestunud liikumiseks.

Tootekood: 50004553/527 Kategooriad: , Silt:

Kirjeldus

Jope Icepeak Keystone JrT

Icepeak pikk jakk tüdrukule. Pehme sisekrae. Siseküljel soonikkoes mansetid. Praktilised taskud. Tõmblukus lõuakaitse. Allääres lõhikud. Logo märk. Veesammas 10 000 mm. Hingavus 5000 g\m2\24h. Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta. A.W.S. Toote ACTIVE disainis on erilist tähelepanu pööratud funktsionaalsusele ja mugavusele, mistõttu toode sobib nii aktiivseks kui lõdvestunud liikumiseks. Valmistatud kahekihilisest kangast, mille veekindel membraan on kombineeritud funktsionaalse materjaliga. Kanga pind on vetthülgav. Soe täidis.

100% polüester
A.W.S. Toote ACTIVE disainis on erilist tähelepanu pööratud funktsionaalsusele ja mugavusele, mistõttu toode sobib nii aktiivseks kui lõdvestunud liikumiseks.
Kanga pind on vetthülgav.
Valmistatud kahekihilisest kangast, mille veekindel membraan on kombineeritud funktsionaalse materjaliga.
Vetthülgav töötlus on valmistatud ilma PFC ühenditeta.

Lisainfo

Toode on saadaval suurustes

152, 164, 176

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Jope Icepeak Keystone JrT”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga